Atelier Jmp (BVBA)

Houten hondenrennen

De klanten die onze houten hondenrennen kopen zijn telkens verbaasd van de kwaliteit en persoonlijke service. We bekijken samen met u de omstandigheden van u en uw hond. Hiervoor creëren we dan de ideale oplossing die volledig voldoet aan uw eisen en verwachtingen. Telkens passend binnen uw budget. De mooie en degelijke constructiebouw met veel oog voor detail zorgt voor een lange levensduur. Zo heeft uw hond altijd zijn eigen comfortabele plekje in de tuin. Door de houten hondenrennen kan elke trouwe vriend vrij genieten van de buitenlucht wanneer zijn baasje niet thuis is. Uw lieve hond staat u zo telkens gelukkig op te wachten zonder dat uw interieur eraan moet geloven. Maak uw beste vriend gelukkig en contacteer ons of kom langs in onze showroom.

 

  • Volledige productie in eigen huis
  • Indeling volgens wens van de klant en volgens locatie in de tuin (weersinvloeden)
  • Eventueel met tuinhuis, houtopslag, fietsenstalling, loungeruimte of andere stalling. U kan altijd een offerte aanvragen.
  • Wordt in onze werkplaats volledig samengebouwd in proefmontage zodat het geheel bij aflevering gegarandeerd past. Alles wordt genummerd en gemarkeerd.
  • Eénvoudig zelf te monteren, u ontvangt een uitgebreide handleiding. U kan ons ook altijd bereiken voor vragen tijdens de montage.
  • Wij doen ook met veel plezier de plaatsing voor u.

Kijk voor meer voorbeelden van onze houten hondenrennen gerust naar onze realisaties.

Installatie Jaro 7x3

 

Diavoorstelling opbouw houten hondenren met tuinhuis